adbtc

ИНФОРМАЦИЯ СА ЗАЙТА

AdBTC е  уникален и супер - доходен сайт подобен на PTC с най -високи доходи на ден. Можете да спечелите повече от 5000 сайтоши на ден. Тук ще откриете високите доходи и освен това този сайт  вече плаща надеждно повече от една година! Минимумът за изплащане е само   20000 satoshi . Можете да го достигнете само за няколко дни! Можете да се изтеглите спечелените сатоши директно във вашият портфейл в blockchain.info.

Регистрация в Adbtc.top.Ще ви се отвори следният прозорец , кликнете върху - Register

Регистрация https://adbtc.top/

Регистрация в сервисе adbtc.top

Въведете вашата поща , вашият биткойн адрес и вашата парола , завършете регистрацията като кликнете върху Register

Ще ни се отвори сайта .първото нещо е да си верифицираме акаунта чрез пощата

Регистрация в сервисе adbtc.top

Проверете си пощата са изпратен от сайта имейл с линк за верифициране на вашият акаунт

Регистрация в сервисе adbtc.top

Как да печелим Биткоини


Сайтове за сърфиране.
Нека сега да видим как можете да печелите от Adbtc.top. Кликнете върху раздела 
 • Surf ads
 •  
  Въвеждаме проста captcha.

  Adbtc.top


  Приходи от сърфиране

  Нека разгледаме първия начин да печелите нормално сърфиране.  Ще бъде показано и количеството сатоши, които получавате за изгледаната реклама. За да видите рекламния сайт, кликнете върху бутона  OРEN

  Сърфиране сайтове на adbtc
  ще ви се отвори нов подпозорец в браузъра ви . Не е нужно да гледате този сайт, можете да правите свои собствени неща, но не можете да затворите раздела, докато таймерът не изтече. По този начин ще имате два раздела, отворени в браузъра: една със сайта adbtc , а другата с рекламата. И двете трябва да бъдат отворени за известно време, така че наградата да се прибави към баланса ви. След като наградата бъде кредитирана, преминете към следващото посещение. През цялото това време можете да работите в други раздели на браузъра, като правите нещо друго .  Сърфиране сайтове на adbtc

  След като изтече определеното време за рекламата можете да затворите вторият подпрозорец и да минете към следващата реклама .
  Autosurf на adbtc.top
  Автосервиране на реклами


  За да започнете да сърфирате в активния прозорец, кликнете върху съответния линк и изберете сайта, който искате да посетите.

  Сърфиране в активния прозорец adbtc
  Разделът съдържа таймер, след което ще трябва да въведете captcha. Веднага след това балансът ви ще бъде попълнен и ще можете да продължите към следващия сайт.

  Сърфиране в активния прозорец на таймера на adbtc

  Сърфиране в активното поле captcha adbtc
  Теглене от сайта  За да теглите вашите биткойн сатоши  от adbtc.top във вашият онлайн портфейла, трябва да кликнете върху бутона "Withdraw" и след това върху "TO BTC ADDRESSВ рамките на 48 часа парите ще ви бъдат изпратени във вашият  онлайн портфейл  blockchain.info.

  Теглене на средства от adbtc top